Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Zavařování

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Zavařování

Moc Vás zdravím!
    Začínám se zavařováním, a protože nemám žádnou zkušenou rádkyni v okolí, zeptám se tady na fóru, třeba mi někdo odpoví. Takže mé dotazy: 1) Je už čas na zavařování meruněk? Kolik asi tak má stát kilo, abych nekoupila příliš drahé? 2) Je čas na rajčata ?(chci zkusit kečup, který jsem tady našla v receptech) Jaká by měla být asi cena za kilo?
    Děkuji za odpovědi. Zatím mé zavařování neslízí mnoho úspěchů, tak to snad teprve přijde! :P

Re: Zavařování

Ahojky. zrovna předevčírem jsem byla v zelenině dost vedle, protože jsem narazila jenom na italské drahé meruňky. Jak uvidím nějakou cenu tak napíšu.
    S těma rajčatama já tedy ještě čekám, mám jich pár na zahrádce a teprve začínají.
    Jo a do fóra rady jsem překopírovala od Marušky recept, jak se zavařuje v mikrovlnce a připadá mi to hodně zajímavé. Tak držím palce. Ivana
    Ivana M

Comment

Díky moc, Ivanko. Myslíš, že meruňky za 40,- jsou drahé? Mám čekat na levnější?

Comment

Ahoj Bubacko, zrovna před chvílí psala Maruška, že se jí za 40,- zdají drahé a že se dneska podívá na trhu a napíše, tak uvidíme. Já zase zkoumám cenu borůvek, protože si myslím, že u nás jsou drahé. Ivana
        Ivana M

Comment

Ahoj děvčata tak jsem zjistila,že meruńky stojí 20-40kč podle velikosti a borůvky 60-70kč za litr. Maruška
          MARUŠKA

Comment

Maruško, ty nám dáváš. Tedy pražáci mají velkou smůlu, protože tady je to snad jednou tak drahé. Maruško díky za informace a zavařuj. Zdravím Znojmo. Ivana :P :P
            Ivana M

Comment

20? Já se dám do zavařování těch za 40,- Levnější jsem ještě neviděla.

Comment

:P Tak za čtyřicet je to podle mě slušný. Tady v Praze vidím stále za 67, ale nebyla jsem na trhu to je pravda. A taky budete zavařovat podle Marušky v mikrovlnce? Mě se to hrozně líbí. Ivana
                Ivana M

Comment

Pracuji...
                X