Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ztuzeny tuk do cukrovi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • ztuzeny tuk do cukrovi

    blizi se vanoce a ja zacinam vybirat recepty, sve stare i nove, ktere rada zkousim.
    V hodne receptech je ale pouzit 100%tuk nebo ztuzeny tuk.. je to to stejne?
    A muzu ten tuk nahradit maslem nebo margarinem?
    ziju v zahranici a tady je pokud vim jen Kokosfett.. Kokos nemusim,tak jsem ho nezkousela,aby pak to cukrovi nebylo citit po kokosu...mate s tim nekdo zkusenosti?

  • #2
    Ahoj Somio,ztužený tuk a 100% tuk je jedno a to samé pokud máš v receptu uvedeno dát ztužený tuk ,tak máslem ani margarínem nahradit nejde.
    EVA

    Comment


    • #3
      dekuju za odpoved,
      nasla jsem v obchode 80%tuk..jiny ne.tak to zkusim z toho..udelam radsi jen z polovicni davky,
      kdyz se to nepovede,aby me nebolelo tolik srdce az to budu vyhazovat

      Comment


      • #4
        Somio nevím v jakém státě bydlíš, třeba v Německu se prodává tento tuk např. pod názvem Frittierfett, jsou to většinou kilové cihly. Např. Biskin, ale i levnější.
        Last edited by Renata; 19.11.2010, 00:20.
        Renata

        Comment

        Pracuji...
        X