Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Houbová omáčka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Houbová omáčka

    Prosím,šla by udělat houbová omáčka ze žampionů nebo hlívy ústřičné?Nemám už sušené ani mražené houby,ale hroznou chuť na omáčku.Děkuji Ilona.

  • #2
    Ahoj Ilono, za sebe můžu říct, že jo a že z žampiónů nemá chybu, já dávám do omáčky smetanu ke šlehání, 12% - ní i trochu zakysané, ale každý dle své chuti. Tak Tobě chuť dobrou.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Houbová omáčka

      Ahoj jani to jsi mi moc potěšila.Zakysanku dávám také.Koupím žampiony a pustím se do toho.S knedlíčkem, to jsem se zase navnadila.Díky Ilona

      Comment


      • #4
        Houbová omáčka

        Ahoj Jani.Dnes jsem zakoupila žampiony a hned udělala.Všichni jsme si moc pochutnali a já konečně uspokojila svoje chutě.Nemá to chybu,díky.

        Comment


        • #5
          Ahoj Ilono, nějakou dobu jsem se nedostala na PC, tak až teď jsem si přečetla Tvou zprávu.
          Jsem moc ráda, že chutnalo a že jsi to vyzkoušela. Jinak já říkám - pak buď zařadíš nebo vyřadíš.
          anina s.

          Comment


          • #6
            houbová omáčka

            Ahoj Jani.Jednoznačně zařadila.Ilona

            Comment


            • #7
              Ahoj ilono116, to jsem ráda. U nás se houby jí jako smaženice nebo bedle jako řízky, polívka vůbec a omáčka jednou za 100 let, ale to si pak dám záležet a stojí to za to.
              Jinak často používám aspoň houbové koření nebo sušené houby, co chlap nasbírá, usuší je a pomele. ( já na houby nechodím a mám ráda žampióny ) .
              anina s.

              Comment


              • #8
                Dneska zrovna vařím žampionovou omáčku.Dávám tam taky sladkou smetanu a trochu hořčice,plnotučné.A k tomu ještě vařené vajíčka.Knedlík samozřejmě.
                To bude zítřejší oběd.,Už se těším.Voní tu.....

                Comment


                • #9
                  EVICO, to bude dobrůtka. S hořčicí to neznám, ani s vejcem, někdy to zkusím. Já bych si dala do hlubokého talíře s vařenými brambůrky.

                  V srpnu 2011 jsem zkoušela, s hořčicí, dobrota.
                  Attached Files
                  Last edited by janina s.; 06.06.2012, 01:21.
                  anina s.

                  Comment


                  • #10
                    Jani,přidávám hořčici i do ostatních omáček,smetanových.I do svíčkové.No třeba do koprovky, to né.
                    A ,když jsme u té hořčice,tak i do sekané přidávám.
                    Dělám to podle svoji mamky,ona zase podle babičky-
                    Dneska zrovna bude sekaná.

                    Comment


                    • #11
                      Já ji dělám ze sladké smetany, nebo z mléka s jíškou, hořčici nepřidávám, ale dávám hodně kmínu





                      ________________________________
                      Stroje na zmrzlinu pro každou cukrárnu.

                      Comment


                      • #12
                        Já taky dávám sladkou smetanu na šlehání a jíšku a trochu mouky s vodou.Kmín nedávám.A troch zakysanky.
                        Last edited by maruška; 04.08.2011, 14:14.
                        MARUŠKA

                        Comment

                        Pracuji...
                        X