CHtěla bych moc poprosit o radu, týka se drobounkých ozdob na vánoční cukroví,ať už vykrávaných nebo tvarovaných. Jedná semi o různé srdíčka,kvítečka , lístky apod. Potřebovala bych poradit z jaké hmoty je vytvořit, jestli marcipánové,nějaké cukrové nebo z čeho? Největší problém vidím v tom, že bych si je potřebovala vytvořit minmálně 3 týdny před vánocemi, mám obavy aby mi vydržely a neztvrdly jak kámen.
Na vánoce peču poměrně velké množství cukroví a t zdobení a dokončování je nejnáročnější na čas, protože krémy se snažím plnit až na poslední chvíli. Mám představu že pak bych jen slepila krémem, dala polevu a na ní ozdobu již připravenou
V pečení cukroví jsem celkem zběhlá, ani 100 kg není problém, ale vždycky jsem zdobila tak nějak klasicky,celkem jsem se s tím piplala, aby to vypadalo, ale marcipán apod.ozdůbky jsem nikdy nepoužívala.
Jestli máte některá zkušenosti, byla bych moc vděčna za radu. Ještě jsem se tu u Vás moc nerozkoukala, jsem přihlášena 2 dny, i když stránky jsem už nějakou dobu sledovala, spočítačem ještě trochu zápasím, snad to nějak odešlu. Díky.
Na vánoce peču poměrně velké množství cukroví a t zdobení a dokončování je nejnáročnější na čas, protože krémy se snažím plnit až na poslední chvíli. Mám představu že pak bych jen slepila krémem, dala polevu a na ní ozdobu již připravenou
V pečení cukroví jsem celkem zběhlá, ani 100 kg není problém, ale vždycky jsem zdobila tak nějak klasicky,celkem jsem se s tím piplala, aby to vypadalo, ale marcipán apod.ozdůbky jsem nikdy nepoužívala.
Jestli máte některá zkušenosti, byla bych moc vděčna za radu. Ještě jsem se tu u Vás moc nerozkoukala, jsem přihlášena 2 dny, i když stránky jsem už nějakou dobu sledovala, spočítačem ještě trochu zápasím, snad to nějak odešlu. Díky.
Comment