Oznámení

Collapse
No announcement yet.

fotogalerie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • fotogalerie

    Tak dobrá zpráva! galerie je již skoro hotová! Ještě se musí doladit pár detailů
    Pro nedočkavce: můžete se na ní zatím podívat na galerie.ekucharka.net ale upozorňuju že tam ještě nejsou založené kategorie a nejspíše se ještě budou dělat nějaké úpravy ve vzhledu.
    Můžete se zkusit přihlásit a budou tam fungovat Vaše přihlašovací údaje co máte v tomto fóru!!!

    Zatím tam prosím ještě nevkládejte žádné fotky (i když by to už šlo). Před budoucím spuštěním bych je stejně všechny vymazal.

    Jinak je fakt velká škoda že se to nové fórum nelíbilo! Bylo celé propracovanější a vzhled by se nějak snad doladil. Hlavně je škoda té licence za kterou jsem zaplatil. Snad se mi to bude do budoucna hodit a třeba spustím to nové fórum pro někoho jiného. Vám jsem se rozhodl ponechat toto staré.

  • #2
    Re: fotogalerie

    Já taky myslím, že je to škoda. Ze zkušenosti vím,že se něco na první pohled zdá být složitější, ale když člověk do toho pronikne, najednou zjstí, že je to jednoduché a lepší . Mnohé z nás prošvihly tu dobu, kdy tam nové forum bylo a tak jsme se nemohly k tomu vyjádřit. A těch hlasů proti bylo z toho počtu mizivé %.Co jsem četla, tak asi 3-4 děvčata......
    Tak si myslím, že nepoužít zaplacenou novou licenci je fakt škoda, nehledě na to, že jsou to Vaše stránky a vylepšovat je dost důležité.
    Toť můj názor, zdraví Iris
    Iris

    Comment


    • #3
      Re: fotogalerie

      Souhlasím s Iris, také jsem nové fórum neviděla, nevím tedy, o co přijdu, ale vývoj jde kupředu, aspoň bychom si trochu pocvičily mozkové závity novým učením . Galerie vypadá taky jinak, ale myslím, že si na ni zvykneme, jde jen o to se rozkoukat. Díky, Járo, za snahu .
      Blanka

      Comment


      • #4
        Re: fotogalerie

        Na až bude více času, tak se ještě pořádně zaměřím na vzhled a nastavené funkcí nového fóra a když tak bych pak zveřejnil adresu na které by se dalo nejdříve vyzkoušet a až po Vašich názorech by se když tak teprve zprovoznilo. Jinak galerie je již skoro hotová takže jí co nejdříve zpřístupním oficiálně.

        Comment


        • #5
          Re: fotogalerie

          Nové forum jsem viděla :P a u všeho nového jsou porodní bolesti
          Jaroušku nevzdávej to nechvátej a až to budeš mít zmáklí tak to sem prdni a mi se s tím poperem
          MARIE

          Comment


          • #6
            Re: fotogalerie

            No,byla to asi škoda,jen to nechat v šuplíku na strejčka příhodu.Však to nějak zas zvládnem.Třeba to bude opravdu lepší!!!Galerii,ale bohužel,neumím objevit,už to tedy začíná :P :P :P
            Tááák oprava: už jsem jí našla, je to pěkný!!! :P Ahojky
            Hančí

            Comment


            • #7
              Re: fotogalerie

              Dobrý den Jardo, souhlasím s ostatními děvčaty, ale to jsem už psala v pokecu. Držím palce. Důležitá je zlouška zítra. Budu na tebe myslet v kolik hodin?
              Jana H.

              Comment

              Pracuji...
              X