Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Piškotová buchta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Piškotová buchta

    Jednou mi zbylo trochu piškotového těsta, škoda vyhodit, že? Tak do malé mističky s ním, v mikrovlnce to přece půjde. Nastavila jsem ji asi na tři minuty - na plný výkon, když jsem pak otevřela mikrovlnku, tak těsto na okrajích světlé, uprostře černá vypálená díra jako po mimozemšťanech... Tak další pokus někdy příště. Tedy až se podáří pořádně vyvětrat byt, z té mikrovlny je to stále cítit, když se otevře, ačkoli je umytá, i když už čím dál méně.
    Zuzana

  • #2
    Zuzanko dej si do mističky vodu s citronkou a chvilku to v MTV povař. Zápach by se měl odporoučet.
    Renata

    Comment


    • #3
      Renátko, díky, já to zkusím.
      Zuzana

      Comment


      • #4
        Zuzanko,mám tu samou zkušenost sice jsem měla těsto kynuté ale dopadlo to stejně.Já ale měla zrovna koupenou novou misku z Tupervare přímo na toto pečení v mikrovlnce pekla jsem také na plný výkon ale chyba byla v tom že trouba měla vyšší výkon měla jsem si to dát na 70% a nic by se nestalo misku mě ale vyměnili za novou. Ahoj Eva

        Comment


        • #5
          Evi, tohle asi bylo mojí blbostí, ale pokaždé se všechno nepovede, že? Však já to neberu jako nějakou velkou tragédii, stalo se, stalo.
          Zuzana

          Comment


          • #6
            Tak tady pročítám starší příspěvky a tohle mě pobavilo.Nedávno jsem si zrovna nadávala,jaký jsem trdlo.Byla jsem líná vařit,ale prcek něco musel,tak jsem se mu rozhodla uvařit bramboru v mikrovlnce na talíři,nebudu přeci špinit hrnec kvůli jedné bramboře.No a dopadlo to tak,že brambora vzplála plamenem,talíř prasknul a brambora do něj vypálila díru.A všude to hrozně smrdělo..
            TEREZA

            Comment


            • #7
              Já taky něco přidám. Taky jsem chtěla v mikrovlnce trochu nahřát marcipán a zapoměla jsem že ho mám v potravinářské folii.Dala jsem do mikro. jen na minutku , skoro ani né a byla pohroma. Z trouby se začal valit dým a smradu bylo plno.Větrala jsem skoro půl dne. Zdravím všechny.
              Elda

              Comment


              • #8
                Eldo, něco podobnýho se mě stalo taky nedávno, a to teda byl pěkný smrad. Pak jsem jen myla a větrala a zase znova. To tak někdy člověk zapomene přemýšlet a jak jsem si nadávala ještě celý týden. Do mikrovlnky jsem nedávala aspoň 14 dnů, pro jistotu aby mě to nesmrdělo, vůbec nic.
                Věrka.

                Comment


                • #9
                  Tak to já jsem jednou pospíchala a šoupla ohřát grilované kuře do mikrovlnky i v sáčku, do kterého ho dávají, takový ten papírový vevnitř s alobalem. A za chvíli jsem měla v mikrovlnce táborák. Ale odnesl to jen ten sáček, kuře zůstalo, včas jsem to zarazila. Nevim, že mě tenkrát nedošlo, že tohle nepůjde (

                  Comment


                  • #10
                    Manželka mi koupila k svátku dýmkový tabák, jenže byl moc mokrý. Tak nás napadlo, jej nasypat na talířek a dát do vlnky. 100% výkon a ani ne minuta. Dýmu jako by v bedně seděla celá Kutná Hora, uprostřed talíře kráter jak po výbuchu a ten kráter nádherně dýmal jako sopka. To byl u nás nejzdravější tabák, jaký jsem kdy dostal. Kouřil sám a já neměl zničené plíce. Mikrovlnka to přežila také, i když smrděla jak hospoda 5. cenové skupiny.

                    Comment


                    • #11
                      Hezký příspěvky To mi připomnělo, jak si ségra strčila ohřát Twistera z KFC i v tom obalu s alobalem do mikrovlnky

                      Comment

                      Pracuji...
                      X