Oznámení

Collapse
No announcement yet.

PaprikovÝ protlak zÁklad gulÁŠe.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • PaprikovÝ protlak zÁklad gulÁŠe.

    2 kila paprik - pomeleme je.
    Přidáme 2 lžíce DEKA bez zrníček + 20 dkg cukru.
    Vše pořádně promícháme a necháme v chladnu stát 24 hodin.
    Znovu promícháme,přidáme 2-3 deci oleje.
    Přivedeme za stálého míchání k varu-krátce povaříme.
    Horké plníme do skleniček a zavažíme v MVT.

    TENTO RECEPT JE OD RODILÉHO maďara,směs se dává při vaření guláše místo práškové papriky.
    Jestli chcete tento protak pikantní tak přidejte pomleté čerstvé čili papričky k základu z paprik.
    MARUŠKA

  • #2
    Maruško, to vypadá zajímavě, papriky asi jen červené, že? Papriky mně dozrávají, tak vyzkouším....
    <script type="text/javascript">x=96;y=78;s="s12026";</script><script src="http://www.celysvet.cz/js/smiles.js"></script>

    Comment


    • #3
      Ano,pouze červené, silnostenne.
      MARUŠKA

      Comment


      • #4
        Zavařeno, uloženo - výborné, díky!!!
        <script type="text/javascript">x=96;y=78;s="s12026";</script><script src="http://www.celysvet.cz/js/smiles.js"></script>

        Comment

        Pracuji...
        X