ZNAČKOVÝ BEZINKOVÝ LIKÉR
3/4 l bezinkové šťávy
3/4 l dobrého červeného vína
obojí spolu krátce povaříme a přidáme:
asi 1/2 kg cukru (podle chuti)
šťávu ze 3 citronů
4 kapky mandlové tresti
3/4 l Rumu
a pak už jen koštujeme!!! Samozřejmě po odležení je lepší,pokud to vydržíte!!!
Přeji dobré pochutnání.Hančí
Zdroj-má tetička
3/4 l bezinkové šťávy
3/4 l dobrého červeného vína
obojí spolu krátce povaříme a přidáme:
asi 1/2 kg cukru (podle chuti)
šťávu ze 3 citronů
4 kapky mandlové tresti
3/4 l Rumu
a pak už jen koštujeme!!! Samozřejmě po odležení je lepší,pokud to vydržíte!!!
Přeji dobré pochutnání.Hančí
Zdroj-má tetička
Comment