Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jablečná povidla

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Jablečná povidla

    Jablečná povidla (z maminčina sešitu)

    3 litry rozkrájených jablek
    3 dkg octa
    35 dkg cukru
    kousek celé skořice

    Rozkrájená jablka zalijeme octem, mírně podlijeme vodou a podusíme. Přidáme cukr, skořici a dusíme, až jsou jablka rozvařená. Přidáme Petol a necháme ještě dvě minuty povařit.
    Plníme do skleniček a zavíčkujeme.
    Blanka

  • #2
    Já je dělám taky tak a jsou úplně suprový a vůbec se nekazí. Já je ani nerozvařuju na úplnou kaši, mě víc chutnají když jsou tam malý kousky.
    Věrka.

    Comment


    • #3
      Holky moc Vám děkuji.
      Četla jsem ,že tak jak se v troubě pečou švestky na povidla,tak se prý dělají i jablka.
      Tak ted už jen jablka a budu zkoušet.
      děkuji

      Darina

      Comment

      Pracuji...
      X