Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pikant omáčka z feferonek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Pikant omáčka z feferonek

    300 g feferonek
    600 g rajčat
    600 g červených paprik
    2 jablíčka
    to vše pomlet nebo rozmixovat a dát do hrnce až to začne vřít-doba varu,pak přidat:
    4 lžíce krystal cukru
    3 rajské protlaky
    2 lžíce Deka-přípravek na nakládání
    a tohle všechno řádně zamícháme a ještě tak 5 minutek povaříme.Pak plníme do suchých čistých sklenic-menších tak 6 ks a otočíme dnem vzhůru taky tak těch 5 ,inutek.Nesterilujeme
    Click image for larger version

Name:	6.9. 024.jpg
Views:	1
Size:	34.3 KB
ID:	146110Click image for larger version

Name:	6.9. 022.jpg
Views:	1
Size:	31.4 KB
ID:	146111Click image for larger version

Name:	6.9. 023.jpg
Views:	1
Size:	32.3 KB
ID:	146112
    LENKA

  • #2
    Já jsem dala feferonky půl ze semínkama a půl dávky bez semínek....
    LENKA

    Comment


    • #3
      Leni rajčata oloupaná a bez semínek nebo se vším všudy? Máme letos hafo kozích rohů - ostrých a k tomu nějaké malinké červené vražedné mršky, ale syn má plechovou hubu, ostré zbožňuje...... Díky Jana V.

      Comment


      • #4
        Jani rajčata úplně celá a papričky taky všechno se semele a čím víc semínek necháš v papričkách-tím je to pikantnější-to já taky ráda,je to rychlé a nenáročné
        LENKA

        Comment


        • #5
          Holky tak musím udělat další...poslala jsem švici,děda si vzal a už jsme 2 snědli haha,je výborná!pikantní
          LENKA

          Comment


          • #6
            Ahoj Leni,
            pročítám staré recepty, prosím, jak velké ty protlaky? A omáčku potom používáš jak, za tepla, za studena? Díky.
            Věrik ♥♥♥

            Comment

            Pracuji...
            X