Zavařoval někdo z vás maso dle receptu na vašich stránkách v el. troubě? Mám sklokeramickou varnou desku a bojím se, že by mohla prasknout, kdybych na ni dala zavařovací hrnec plný vody a sklenic. Děkuji za odpověď.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Zavařování v multifunkční troubě
Collapse
X
-
Ahoj Evane, moje mamka nedala dopustit na zavařování v el. troubě a v pračce.Do trouby vložila vyšší plech naskládala sklenice,zalela vodou tak, aby nepřetekla. Zavařovala hodinu a druhý den si to zopakovala.Vždycky měla všechno skvělé. Pokud vlastníš myčku, tak bych si s tím nelámala hlavu a dala bych to tam ( bez prášku a tablet ) .
Já jsem maso zavařovala v hrnci vždy dvě hodiny (od doby varu),vytáhla,překlopila dnem vzhůru ( před otočením jsem zkoušela zda víčka drží, ať se nespálím ), nechala vychladnout a pak uložila.Maso jsem měla krásně měkoučké.Last edited by Iva4; 18.10.2009, 13:42.
-
Evane, v myčce zavařovala moje švagrová a sestřenka vždy po zabijačce a pak po uzení.Vím, že to dávaly na nejdelší program a nejvyšší stupeň teploty.Holky celý proces zopakovaly druhý den a výsledek byl jako ten můj z hrnce.Takže zavařování v myčce jsem obkoukala. Nezapomeň dát víčka s červenou gumou.
Comment
-
Zavařujete někdo v el.troubě na horkovzduch?Mě to poradila známá a je to pohodlné a rychlé.Já teda nikdy nic nezavařovala a žádný větší hrnec nemám,tak jsem dostala tuhle radu a testovala jsem to na okurkách a houbách.20 min a hotovo.Houby sice dobré nejsou,protože jsem je špatně ochutila,ale okurky manžel povídal,že nikdy lepší nejedl,že jsou pěkně křupavé.Tak jsem myslela,jestli takhle půjdou i kompoty nebo kečup apod?Nemáte s tím někdo zkušenost?
Comment
Comment