Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Houbové pečenáče

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Houbové pečenáče

    Syrové houby nakrájím na plátky a obalím v trojobalu a usmažím jako řízek. Dám do sklenic a zaliju nálevem na okurky a zavařím. Vynikající pochoutka.
    Já používám ten můj recept co jsem uvedla. Kdo nepotřebuje dia,tak je lepší bez cukerinu,mě to sedá na jazyk.Ale opravdu je vynikající.Každý kdo ochutnal,řekl,že to je jak znojemský nálev.Tak je potřeba vyzkoušet a posoudit.
    Ale ty houby opravdu jsou výborné.

  • #2
    Jaruš, jestli budu mít houby, tak určitě vyzkouším. Já dělám kapra a kuličky z mletého a tohle bude taky mňamka . Díky za nápad.

    Comment


    • #3
      To také vyzkouším, ryby nemusím, ale tohle múže být dobré.
      Maruš

      Comment


      • #4
        To určitě taky vyzkouším, až bude dost hub. Do skleniček dávat jen volně, nebo natlačit?
        Mirka

        Comment


        • #5
          Mirko co se vejde,ale až se to bude vytahovat,aby se to neroztrhalo.Tak přiměřeně,

          Comment

          Pracuji...
          X