Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Štafetky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Štafetky

50 dkg bílek
    35 dkg cukru krystalu
    --
    ušlehat, pak přidat 15 dkg mletých ořechů, 15 dkg hladké mouky, dobře promíchat, rozetřít na 3 plechy, pečeme na papíře
    --
    promažeme krémem (dávám ze SALKA), rozkrájíme na malé "obdélníčky" a po úhlopříčce namáčíme do čokolády
    Marie z Moravy

Re: Štafetky

Štafetky mám ráda, ale ještě jsem je nikdy nedělala, tak mě to docela láká, bylo by zase něco nového. Věrka.
    Věrka.

Comment

Taky mě to láká, bílků mám dost. Chtěla jsem dělat bezé roládu, ale tohle bych zkusit tedy mohla. Pá.J.H.Holka je má ráda už od mala.
      Jana H.

Comment

Maruško, to jsem ještě já, na kolik st. to pečeš. Já mám horkovzduch a jak dlouho. Dík. J.H.
        Jana H.

Comment

MARUŠKO A JAK SE DĚLÁ TEN KRÉM PROSÍM TĚ?CHTĚLO BY TO JEŠTĚ FOTKU

Comment

Ja mam v lince ve skrini zabudovanou ele troubu po babicce, ma asi 50 let, ale pece vyborne, tak o horkovzduchu se ji a ani mne nezda. Pecu tak cca (opet odhad, nebot ma jen stupen 1 az 3 )) na 180 az 200 stupnu, musi zustat jen lehce naruzovele...
            Krem delam tak, ze povarim SALKO, to myslim psala Ivanka nekde (ja davam do tlakace 2-3 nejdnou, varim neco pres 45 minut, pak necham vychladit a az je treba pouziji), do stafetek vysleham maslo a dam do nej salko, kdo ma rad, muze pridat nejake aroma... At se dari, u nas maji radi vsichni )
            Marie z Moravy

Comment

Pracuji...
            X