Oznámení

Collapse
No announcement yet.

VENUSINY PRSICKA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • VENUSINY PRSICKA

    600g dobre horke cokolady
    100g hodne huste slehacky
    1 lzice zmekleho masla
    100g bile cokolady

    300g horke cokolady rozpustime nad parou spolu se slehackou. Pridame maslo a slehame az vznikne hladky krem. Nechame vychladnout a vyslehame elektrickym slehacem. Nandame do pytliku s kulatym nastavcem a strikame stejnomerne bochanky na pergamen. Dame pres noc ztuhnout do lednice. Druhy den rozpustime zbyvajicich 300g horke cokolady a prsicka do ni namacime, opet nechame zaschnout na pergamenu. Pak rozpustime nad parou bilou cokoladu a namacime jen spicky prsicek.

    Tak Ivanko ja jsem to doslova prelozila a nejde mi do hlavy ta slehacka, ma byt hodne husta a pak ji mas rozpustit z cokoladou a znova slehat, no chapes to, ja teda ne.
    Tady je obrazek
    Attached Files
Pracuji...
X