600g dobre horke cokolady
100g hodne huste slehacky
1 lzice zmekleho masla
100g bile cokolady
300g horke cokolady rozpustime nad parou spolu se slehackou. Pridame maslo a slehame az vznikne hladky krem. Nechame vychladnout a vyslehame elektrickym slehacem. Nandame do pytliku s kulatym nastavcem a strikame stejnomerne bochanky na pergamen. Dame pres noc ztuhnout do lednice. Druhy den rozpustime zbyvajicich 300g horke cokolady a prsicka do ni namacime, opet nechame zaschnout na pergamenu. Pak rozpustime nad parou bilou cokoladu a namacime jen spicky prsicek.
Tak Ivanko ja jsem to doslova prelozila a nejde mi do hlavy ta slehacka, ma byt hodne husta a pak ji mas rozpustit z cokoladou a znova slehat, no chapes to, ja teda ne.
Tady je obrazek
100g hodne huste slehacky
1 lzice zmekleho masla
100g bile cokolady
300g horke cokolady rozpustime nad parou spolu se slehackou. Pridame maslo a slehame az vznikne hladky krem. Nechame vychladnout a vyslehame elektrickym slehacem. Nandame do pytliku s kulatym nastavcem a strikame stejnomerne bochanky na pergamen. Dame pres noc ztuhnout do lednice. Druhy den rozpustime zbyvajicich 300g horke cokolady a prsicka do ni namacime, opet nechame zaschnout na pergamenu. Pak rozpustime nad parou bilou cokoladu a namacime jen spicky prsicek.
Tak Ivanko ja jsem to doslova prelozila a nejde mi do hlavy ta slehacka, ma byt hodne husta a pak ji mas rozpustit z cokoladou a znova slehat, no chapes to, ja teda ne.
Tady je obrazek