Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Raffaelo

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Raffaelo

Tenhle recept určitě znáte v mnohých podobách, já ho dělám podle paní Aleny z Litvínova.
    Potřebujete 25o g 1OO % tuku,25O g sušeného mléka, 15O g moučkového cukru, asi 15O ml vody, mandle, kokos.,

rozpustíte tuk a necháte vychladnout, vmícháte sušené mléko , cukr a vodu, Vypracujete těsto, vyválíte váleček, který nakrájíte na špalíčky, do každého vložíte mandli/ oloupanou / uděláte kuličku a obalíte v kokosu.Ukládám do papírových košíčků, dávám to do dozy s víkem a uchovávám v lednici, nebo na balkoně,vydrží dlouho . Dělám je tak týden před vánoci, jako nejposlednější cukroví.
    Iris

Re: Raffaelo

dobry den chtela jsem jenom napsat ze raffaelo delam taky ale mam jednodussi recept 1kondenzovane sladke mleko,300gr.kokosu,to se smicha a da do lednice az to stuhne ,pak se delaji kulicky do kterych dame oloupanou mandli a jeste obalime v kokosu jsou vyborne a jednoduche pomahaji mi u toho deti tak dobrou chut a hezky den preje Alena

Comment

Re: Raffaelo

Dělám je stejně jako Alena,mám 3 různé recepty,ale tenhle je nejrychlejší a dobrý.
      LENKA

Comment

Pracuji...
      X