Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sadlove kulicky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Sadlove kulicky

150gr.sadla ,
    150gr.mouckoveho cukru
    170gr.hladke mouky
    30gr.kakaa
    1 vanilkovy cukr

Zpracujeme testo a delame male kulicky na ktere prilepime liskovy orech .Peceme na 170 stupnu asi tak 10minut ,vzdycky to delam ze dvou davek ,kulicky davejte na plech na pecici papir a dal od sebe, tak preji dobrou chut a at se vam recept povede zdravi Alena W

Re: Sadlove kulicky

Ahoj mila sestřičko Alenko!!jen jsem chtěla napsat že ty tve sadlove kuličky dělam každe vanoce jsou moc dobre a taky je dělam ze dvou davek jsou super!!! tak je vyzkoušejte mile kuchařky taky ! :P :P

Comment

Tyto kuličky jsme dělali doma každé vánoce a já je dělám taky.Nejlepší jsou s kakaem holanského typu.Tento recept znám 45 let DOPORUČUJI Maruška
      MARUŠKA

Comment

ahoj holky zdravim hlavne sestricku ivetku tak to jsem rada ze vam ty sadlove kulicky chutnaji jsou fakt super vanoce bez nich si neumime predstavit doporucuji je vsem kucharkam ahoj a hezky den zdravi alena

Comment

Ahoj děvčata, já mám recept na kuličky sádlovky od maminky, té je přes 70 a ta ho měla od své. 30 dkg hl mouky, 25 dkg sádla, 25 dkg cukru moučka 5 dkg kakaa - jen se u nich mamka pochází od Jičína, dělali v závěru jinak. Do kuliček se obrácenou vařečkou udělal důlek a po upečení se to plnilo džemem. Dělám je taky někdy, ne každé Vánoce, protože bych snad musela péct 100 druhů.Když ono je to všechno tak lákavé a my se švagrovou pečeme a nikdy nevíme, který z těch receptů ten rok vynechat, něco děláme každoročně.Ahoj Hanka
          HankaP

Comment

Tak sádlové kuličky děláme stejně jako Hanka. Vařečkou se udělá důlek a po upečení se dává džem. Všem strašně moc chutnají

Comment

dneska jsem pekla ty kulicky a poslala jsem fotku do foto galery chtela jsem ji tady nejak dat ale nepovedlo se mi to tak je aspon tam tak se muzete podivat z toho receptu jsou asi tak 3plechy zdravi Alena

Comment

Pracuji...
              X