Pařížské tyčinky od blanky
Na 100 kusů: 25 dkg mletých ořechů,25 dkg práš.cukru,2 bílky.
Udělat těsto když tak dohustit ml.ořechy.
Těsto vyválíme natřeme polevou a krájíme radýlkem na obdélníky 6x1 cm.
Pečeme v mírné troubě 100 °C na pečícím papíru.
POLEVA: 1 bílek,14 dkg pr. cukru,asi 2 lž. citr. šťávy,trochu kakaa.
Ona ještě rozdělí těsto na 2 poloviny a do jedné přidá kakao takže má tyčinky tmavé i světlé
Udělat těsto když tak dohustit ml.ořechy.
Těsto vyválíme natřeme polevou a krájíme radýlkem na obdélníky 6x1 cm.
Pečeme v mírné troubě 100 °C na pečícím papíru.
POLEVA: 1 bílek,14 dkg pr. cukru,asi 2 lž. citr. šťávy,trochu kakaa.
Ona ještě rozdělí těsto na 2 poloviny a do jedné přidá kakao takže má tyčinky tmavé i světlé