Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Hovězí na hříbkách

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Hovězí na hříbkách

    Pro 4 osoby
    4 ks hovězích plátků ( hov. zadní )
    1 ks cibule
    2 hrstě sušených hříbků ( namočit )
    sůl,pepř,mletý nebo drcený kmín
    hladkou mouku na obaleni
    olej nebo sádlo

    Hovězí plátky jsem na třech stranách nařízla,neklepala a ochutila solí,pepřem a mletým kmínem.Obalila v hladké mouce,na sádle zprudka opekla a vložila do PH. Nakrájenou cibulku jsem osmahla ve výpeku do růžova a vše vlila na maso.Na stejném místě skončili i scezené hřiby.Vše jsem zalila 4 dcl vody,ještě posypala kmínem a pomalila na rychlém stupni 4hodiny.
    Attached Files
    Last edited by Iva4; 14.02.2010, 12:45.
    Iva4
Pracuji...
X