600g roštěnce / nakrájet na 0,5cm kostky/
1 ks houbové polévky v sáčku
200 ml mléka
100-200g naložených žampionů / nakrájených na plátky /
2 středně velké cibule / na drobno nakrájet /
2 lžíce worchestrové omáčky
150g česnekovo-bylinkového taveného sýru
60 ml kysané smetany / nemusí být /
Vše pomalíme 4-5 hodin high (plný výkon), nebo slow ( pomalý) 6-8 hodin.
Hodinu před koncem dáme tavený sýr a dobře promícháme.
Podáváme s fusilli nebo taglietelle těstovinami,které zdobíme kopečkem kysané smetany.
1 ks houbové polévky v sáčku
200 ml mléka
100-200g naložených žampionů / nakrájených na plátky /
2 středně velké cibule / na drobno nakrájet /
2 lžíce worchestrové omáčky
150g česnekovo-bylinkového taveného sýru
60 ml kysané smetany / nemusí být /
Vše pomalíme 4-5 hodin high (plný výkon), nebo slow ( pomalý) 6-8 hodin.
Hodinu před koncem dáme tavený sýr a dobře promícháme.
Podáváme s fusilli nebo taglietelle těstovinami,které zdobíme kopečkem kysané smetany.
Comment