Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Biskupský chlebíček z pekárny

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Biskupský chlebíček z pekárny




    120 g hodně povoleného másla
    4 vejce
    150 g moučkové cukru
    150 g polohrubé mouky
    1/2 tabulky čokolády nakrájené na kousky
    1 kandované ovoce – nemáme rádi, dala jsem nakrájené želé bonbóny
    ořechy, mandle, rozinky
    1 prášek do pečiva

    Postup:
    Dala jsem vše do pekárny, v původním receptu byly suroviny dávány postupně. Program na sladké, ne kynuté, ale s práškem do pečiva. Každá pekárna to má asi pod jiným programem. Krásně se to vymíchalo, upečený byl asi o ¼ hodinku dříve, než běžel progam. Takže hlídat
    Formu vytáhneme z pekárny a necháme vychladnout, pak vyklopíme. Kdo má rád, potáhne čokoládou. Můžete vyndat před pečením háky.

    Původní recept je od Kavenka, po úpravě jsem si dovolila jej vložit a děkuji, je moc dobrý.
    Fotku přidám jindy, než jsem stihla vyfotit, byl pryč.
    Renata

  • #2
    Vřele doporučuji, udělala jsem , je to opravdu výbornééééééééééééé.
    Díky Renátko
    Iris

    Comment

    Pracuji...
    X