Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Těstoviny s bramborovou "omáčkou" ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Těstoviny s bramborovou "omáčkou" ...

    Pasta con sugo di patate (těstoviny s bramborovou omáčkou)

    Ingredience:
    4 brambory
    2 stroužky česneku,
    1 skleničku bílého suchého vína,
    hrst nasekané petrželky,
    sůl, pepř,
    voda,
    olivový olej.

    Postup:
    Oloupané bramory nakrájíme na kostičky.
    Na olivovém oleji osmahneme dva stroužky česneku, potom přidáme hrst petrželky, ale už nesmažíme, zalijeme vodou a počkáme, až bude vřít. Pak přidáme brambory a víno. Osolíme, opepříme a vaříme, až se víno odpaří a voda skoro taky. Měkké brambory rozšťoucháme nahrubo. Ta bramborová patlanice nesmí být moc vysušená. Uvařené těstoviny smícháme s „kaší“ a kdo chce, může posypat strouhaným sýrem.
    Já sýr nedala, chutná mi to bez.
    Attached Files
    Last edited by Sonia; 21.07.2012, 20:43.
    Soňa
Pracuji...
X