Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Farfalle s tuňákem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Farfalle s tuňákem

    400 g těstovin, 300 ml smetany na šlehání, 4 lžíce citronové štávy, 60 g másla, 200 g okapaného tuňáka v olivovém oleji, sůl pepř,,pár kapek oleje z ančoviček...nemusí být, citronová kůra.. nemusí být, petrželka

    Farfalle, Fusilli nebo jiné těstoviny uvaříme. Na pánvi rozehřejem máslo, vmícháme smetanu , citronovou šťávu, mícháme a vaříme cca 2 min, do omáčky vmícháme trošku oleje ze sardelí a citronovou kůru.. tyto dvě ingredience být nemusí, mám vyzkoušeno obojí...
    Těstoviny přelijeme omáčkou a promícháme, aby byly hezky obalené .. nemá být omáčka !!!! Dodolíme, dopepříme.
    Tuňáka rozebereme na kousky, vmícháme opatrně do těstovin, aby zůstaly kousky, posypeme petrželkou.Click image for larger version

Name:	P4170043.jpg
Views:	1
Size:	89.2 KB
ID:	147659
    Iris
Pracuji...
X