Potřebujeme : bucatini / silnější špagety s miniaturní dutostí/ ale samozřejmně, že můžeme použít jakékoliv těstoviny....
smetana ke šlehání, bazalka, tavené sýry...co máte.. dobré je mít jeden pikatnější...blaťácké zlato pikantní.. např.
sůl, pepř, houby - čerstvé, nebo sušené- ty namočit, povařit se solí a mletým kmínem., jarní cibulku nebo porek, parmazán, nebo jiný tvrdý sýr
Těstoviny uvaříme, houby podusíme , na pánvi zahřejeme smetanu a rozpustíme sýry, přisolíme, opepříme, přidáme bazalku, vlijeme podušené houby i s trochou tekutiny z hub, promícháme a zredukujeme. Omáčku smícháme s těstovinami, hezky se jen " oblepí" žádná kvanta omáčky !!
Posypeme natí z cibulky nebo porkem, posypeme sýrem , v tomto případě spíš jen na ozdobu.....ale parmazán, je parmazááááááán......
smetana ke šlehání, bazalka, tavené sýry...co máte.. dobré je mít jeden pikatnější...blaťácké zlato pikantní.. např.
sůl, pepř, houby - čerstvé, nebo sušené- ty namočit, povařit se solí a mletým kmínem., jarní cibulku nebo porek, parmazán, nebo jiný tvrdý sýr
Těstoviny uvaříme, houby podusíme , na pánvi zahřejeme smetanu a rozpustíme sýry, přisolíme, opepříme, přidáme bazalku, vlijeme podušené houby i s trochou tekutiny z hub, promícháme a zredukujeme. Omáčku smícháme s těstovinami, hezky se jen " oblepí" žádná kvanta omáčky !!
Posypeme natí z cibulky nebo porkem, posypeme sýrem , v tomto případě spíš jen na ozdobu.....ale parmazán, je parmazááááááán......