Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Vepřová paštika paní mlynářky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Vepřová paštika paní mlynářky

    Suroviny: 600 g libového bůčku, 4 vejce, 1 kelímek smetany na šlehání,1 lžička vegety, špetka mlétého nového koření a muškát. oříšku, 1/2 lžičky soli, sádlo na vymaštěni formy

    Maso jemně umelte.K masu přidejte všechno ostatní a důkladně promíchejte- nejlépe ručním hnětačem.Směs nechte odpočívat 3 hodiny / nejlépe přes noc/ v lednici. Formu na srnčí hřbet vyložte alobalem, dobře vymastěte a vložte do ní masovou směs.Překryjte alobalem a dejte do trouby v pekáči , do něhož nalijete vodu.V této vodní lázni pečte paštiku při teplotě 175 °C asi hodinu. Na konci pečení můžete alobal nahoře rozevřít.Po upečení vyklopte a nechte vychladnout.Je to dobré, zajímavé a zase něco jiného než sekaná [attachment=1:3vv5it87]paštika1.JPG[/attachment:3vv5it87]
    Attached Files
    Daniela

  • #2
    Re: Vepřová paštika paní mlynářky

    Dani, vypadá pěkně.
    Jana H.

    Comment


    • #3
      Re: Vepřová paštika paní mlynářky

      A je fakt dobrá a dneska t.j. druhý den jde krájet úplně na tenounko, takže by šla nejen na chleba, ale i na studenou mísu.
      Daniela

      Comment


      • #4
        Re: Vepřová paštika paní mlynářky

        Hezkyyyyy....tak už vím,co budu zítra dělat)))).Mám v mrazáku kus bůčku...tak to prubnu.

        Comment

        Pracuji...
        X