Suroviny: 600 g libového bůčku, 4 vejce, 1 kelímek smetany na šlehání,1 lžička vegety, špetka mlétého nového koření a muškát. oříšku, 1/2 lžičky soli, sádlo na vymaštěni formy
Maso jemně umelte.K masu přidejte všechno ostatní a důkladně promíchejte- nejlépe ručním hnětačem.Směs nechte odpočívat 3 hodiny / nejlépe přes noc/ v lednici. Formu na srnčí hřbet vyložte alobalem, dobře vymastěte a vložte do ní masovou směs.Překryjte alobalem a dejte do trouby v pekáči , do něhož nalijete vodu.V této vodní lázni pečte paštiku při teplotě 175 °C asi hodinu. Na konci pečení můžete alobal nahoře rozevřít.Po upečení vyklopte a nechte vychladnout.Je to dobré, zajímavé a zase něco jiného než sekaná [attachment=1:3vv5it87]paštika1.JPG[/attachment:3vv5it87]
Maso jemně umelte.K masu přidejte všechno ostatní a důkladně promíchejte- nejlépe ručním hnětačem.Směs nechte odpočívat 3 hodiny / nejlépe přes noc/ v lednici. Formu na srnčí hřbet vyložte alobalem, dobře vymastěte a vložte do ní masovou směs.Překryjte alobalem a dejte do trouby v pekáči , do něhož nalijete vodu.V této vodní lázni pečte paštiku při teplotě 175 °C asi hodinu. Na konci pečení můžete alobal nahoře rozevřít.Po upečení vyklopte a nechte vychladnout.Je to dobré, zajímavé a zase něco jiného než sekaná [attachment=1:3vv5it87]paštika1.JPG[/attachment:3vv5it87]
Comment