5 kg libové vepřové plece bez kůže
5 kg vepřového boku
500-800 ml netučného hov.vývaru
koření na kilo masa:25g solicí směsi 3g mletého pepře 1g mletého kmínu 1g můetého nového kožení
1/4g majoránky 10g utřeného česneku
Maso nakrájíme na kostky asi 1,5cm přidáme solicí směs,dobře promícháme a dáme do lednice na 2-3 dny proležet.
V den výroby umeleme na strojku najemno kůži z vepřového boku.
Ve vlažném vývaru rozmícháme koření +najemnou umletou kůži a promícháme z nakrájeným masem.Narážíme do střívek klobásy o hmotnosti asi 200-250gramů.Udíme do tmavohnědé barvy.
této dávky je lo kg.
UPOZORNĚNÍ: vepřový bok před krájením stáhneme z kůže!!KŮŽI PAK NAMELEME VIZ RECEPT!
pozor dávky koření a sol.směsi jsou v gramech na kilo masa !!
5 kg vepřového boku
500-800 ml netučného hov.vývaru
koření na kilo masa:25g solicí směsi 3g mletého pepře 1g mletého kmínu 1g můetého nového kožení
1/4g majoránky 10g utřeného česneku
Maso nakrájíme na kostky asi 1,5cm přidáme solicí směs,dobře promícháme a dáme do lednice na 2-3 dny proležet.
V den výroby umeleme na strojku najemno kůži z vepřového boku.
Ve vlažném vývaru rozmícháme koření +najemnou umletou kůži a promícháme z nakrájeným masem.Narážíme do střívek klobásy o hmotnosti asi 200-250gramů.Udíme do tmavohnědé barvy.
této dávky je lo kg.
UPOZORNĚNÍ: vepřový bok před krájením stáhneme z kůže!!KŮŽI PAK NAMELEME VIZ RECEPT!
pozor dávky koření a sol.směsi jsou v gramech na kilo masa !!
Comment