Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kefírové anglické bagetky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kefírové anglické bagetky

    500 ml kefírového mléka
    5 dkg sádla
    2,5 lžičky soli a drceného kmínu
    1 lžička sušeného česněku,
    120 ml vody
    2 lžičky cukru
    1 kostička droždí
    80 dkg hladké mouky
    1 vejce jen na potření.Těsto vypracujeme v pekárně nebo v ruce a děláme malé bagetky,které dáváme na plech na papír a necháme kynout až na plechu.Přikryjeme a po vykynutí udělám rukou rýhu,pomažeme vajíčkem a vložím do rýhy kečup ostřejší,anglickou slaninu a sýr.Nejlepší je Pizzarella.Můžeme dát i koření a pečeme na 200 °C.
    Inspiraci jsem našla v Top receptech,ale upravila jsem si ho po své zkušenosti z posledního pečení,je to výborný receptík.
    Click image for larger version

Name:	Pohoštěn
Views:	1
Size:	137.9 KB
ID:	147433
    Last edited by Jaruš; 20.08.2011, 20:50.
Pracuji...
X