500 ml kefírového mléka
5 dkg sádla
2,5 lžičky soli a drceného kmínu
1 lžička sušeného česněku,
120 ml vody
2 lžičky cukru
1 kostička droždí
80 dkg hladké mouky
1 vejce jen na potření.Těsto vypracujeme v pekárně nebo v ruce a děláme malé bagetky,které dáváme na plech na papír a necháme kynout až na plechu.Přikryjeme a po vykynutí udělám rukou rýhu,pomažeme vajíčkem a vložím do rýhy kečup ostřejší,anglickou slaninu a sýr.Nejlepší je Pizzarella.Můžeme dát i koření a pečeme na 200 °C.
Inspiraci jsem našla v Top receptech,ale upravila jsem si ho po své zkušenosti z posledního pečení,je to výborný receptík.
5 dkg sádla
2,5 lžičky soli a drceného kmínu
1 lžička sušeného česněku,
120 ml vody
2 lžičky cukru
1 kostička droždí
80 dkg hladké mouky
1 vejce jen na potření.Těsto vypracujeme v pekárně nebo v ruce a děláme malé bagetky,které dáváme na plech na papír a necháme kynout až na plechu.Přikryjeme a po vykynutí udělám rukou rýhu,pomažeme vajíčkem a vložím do rýhy kečup ostřejší,anglickou slaninu a sýr.Nejlepší je Pizzarella.Můžeme dát i koření a pečeme na 200 °C.
Inspiraci jsem našla v Top receptech,ale upravila jsem si ho po své zkušenosti z posledního pečení,je to výborný receptík.