Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Štrůdlík slaný s růžkovkou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Štrůdlík slaný s růžkovkou

    Listové těsto, vajíčko na potření, šunka,plátkový sýr, dále nakrájený Romadůrek,nebo Hermelín, nakrájená růžovka, nebo jiná houba,, drcený kmín, sůl, česnek, sezamová semínka na posypání.

    Těsto vyválíme, polklademe šunkou, plátkovým sýrem a nakrájeným Romadůrkem. Houby nakrájíme a v misce promícháme se solí, lisovaným česnekem, a drceným kmínem. Rozházíme na plát, okrajentěsta potřeme rozkvedlaným vajíčkem, zavineme jako štrůdl. Potřeme vyjíčkem a posypeme sezamem, nebo kmínem.

    Pečeme na 19O st. cca 30 min. Těsto v tomto případě doporučuji nevyválet úplně na tenko, sýr je aktivní a může stěnu protrhnout .
    Click image for larger version

Name:	Štrůdl
Views:	1
Size:	134.5 KB
ID:	147401
    Iris

  • #2



    Iris,
    fajn recept. Nejsem líná, ale když navíc nemusím houby dusit...
    Brzy vyzkouším.
    anina s.

    Comment

    Pracuji...
    X