Luxusní bagety
Na 3 středně velké bagety potřebujeme:
125g másla
1 kávovou lžičku koření Aromat od Knorru
2 stroužky česneku může být i více záleží na Vás
a malá hrstička majoránky
Máslo necháme změknout a pak přidáme ostatní ingredience a smícháme dohromady.
Bagety rozřízneme na půl a pak podélně. Každý díl namažeme ochuceným máslem. Nedělejte moc silnou vrstvu.
Pak je dáme na plech a pečeme v troubě, která je zapnutá na gril. Rošt na nejvyšším patře (níž ho nedávejte bylo by to měkké). Neodcházet od trouby neustále hlídat, neb se to rychle peče a spálený to není ono. Pečeme do zlatova, ale kraje mohou být lehoulince připálený. Jde to jak s bílou, tak s tmavou bagetou obojí je moc dobrý. Lze použít jako příloha, ale samtné je to taky moc jedlé .
Bohužel než jsem stačila dojít pro foťák, nebylo už co fotit, tak snad příště .
Na 3 středně velké bagety potřebujeme:
125g másla
1 kávovou lžičku koření Aromat od Knorru
2 stroužky česneku může být i více záleží na Vás
a malá hrstička majoránky
Máslo necháme změknout a pak přidáme ostatní ingredience a smícháme dohromady.
Bagety rozřízneme na půl a pak podélně. Každý díl namažeme ochuceným máslem. Nedělejte moc silnou vrstvu.
Pak je dáme na plech a pečeme v troubě, která je zapnutá na gril. Rošt na nejvyšším patře (níž ho nedávejte bylo by to měkké). Neodcházet od trouby neustále hlídat, neb se to rychle peče a spálený to není ono. Pečeme do zlatova, ale kraje mohou být lehoulince připálený. Jde to jak s bílou, tak s tmavou bagetou obojí je moc dobrý. Lze použít jako příloha, ale samtné je to taky moc jedlé .
Bohužel než jsem stačila dojít pro foťák, nebylo už co fotit, tak snad příště .