Luxusní bagety
Na 3 středně velké bagety potřebujeme:
125g másla
1 kávovou lžičku koření Aromat od Knorru
2 stroužky česneku může být i více záleží na Vás
a malá hrstička majoránky
Máslo necháme změknout a pak přidáme ostatní ingredience a smícháme dohromady.
Bagety rozřízneme na půl a pak podélně. Každý díl namažeme ochuceným máslem. Nedělejte moc silnou vrstvu.
Pak je dáme na plech a pečeme v troubě, která je zapnutá na gril. Rošt na nejvyšším patře (níž ho nedávejte bylo by to měkké). Neodcházet od trouby neustále hlídat, neb se to rychle peče a spálený to není ono. Pečeme do zlatova, ale kraje mohou být lehoulince připálený. Jde to jak s bílou, tak s tmavou bagetou obojí je moc dobrý. Lze použít jako příloha, ale samtné je to taky moc jedlé
.
Bohužel než jsem stačila dojít pro foťák, nebylo už co fotit, tak snad příště
.
Na 3 středně velké bagety potřebujeme:
125g másla
1 kávovou lžičku koření Aromat od Knorru
2 stroužky česneku může být i více záleží na Vás
a malá hrstička majoránky
Máslo necháme změknout a pak přidáme ostatní ingredience a smícháme dohromady.
Bagety rozřízneme na půl a pak podélně. Každý díl namažeme ochuceným máslem. Nedělejte moc silnou vrstvu.
Pak je dáme na plech a pečeme v troubě, která je zapnutá na gril. Rošt na nejvyšším patře (níž ho nedávejte bylo by to měkké). Neodcházet od trouby neustále hlídat, neb se to rychle peče a spálený to není ono. Pečeme do zlatova, ale kraje mohou být lehoulince připálený. Jde to jak s bílou, tak s tmavou bagetou obojí je moc dobrý. Lze použít jako příloha, ale samtné je to taky moc jedlé

Bohužel než jsem stačila dojít pro foťák, nebylo už co fotit, tak snad příště
