Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Koláčky na slano-pizza mini

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Koláčky na slano-pizza mini

230 ml vody
    3 lžíce oleje
    1 vejce
    1a1/2 lžičky soli
    1 lžička cukru
    500 g hladké mouky
    3 dkg suš.droždí
    1 lžička pizza koření
    dala jsem do pekárny program hnětení
    pak těsto na tenko rozválet a tvořit malé kolečka-dělala jsem skleničkou 8 cm vel.
    natřít kečupem dát salám sýr a péct na 200 asi 20-25 minut
    já jsem si nakrájela salám,sýr,mozzarelu,přidala kukuřičku steril.kečup,koření zamíchala a dala na koláčky a nahoru sýr a zapekla!
    měla jsem jich 23 ks +1 větší,pekla jsem na plechu vymaz.olejem!
    Attached Files
    Last edited by lenka24; 15.03.2010, 11:34.
    LENKA

Leni, to vypadá dobře. A to těsto po prohnětení necháš kynout ? Máš trpělivost, já radši udělám jeden, dva větší koláče nebo pizzy než plno malých.
    Ale zase to má výhodu, každý mini koláček se dá udělat podle chuti ostatních.
    Pěkný večer !
    anina s.

Comment

Jani to já taky dělám radši velký,tohle jsem zkoušela poprvé,chtěla jsem překvapit Toma tak jsem se do toho pustila,a hlavně jsem chtěla vyzkoušet znova program na pekárně moc tě zdravím!
      LENKA

Comment

Moc pěkné. Tak program maká jak má ? Včera jsem na tebe vzpomínala, když jsem dělala to kynuté těsto v pekárně :d
        Alena J

Comment

Alenko makal,ale nešel naladit napoprvé až jsem vypla a zapla pekárnu-nevím čím to může být poprvé tam naskočí 8 správně,ale čas 2.20,tak až to vypnu a zase znova zapnu pak to jde správně,hlavně,že se těsto podařilo!
          LENKA

Comment

Leničko snad ne 30 dkg droždí,oprav to prosím chachacha.To by mi uteklo z mísy i z domova.

Comment

Jaruško díky za upozornění-opraveno!
              LENKA

Comment

Pracuji...
              X