Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Chlebový řízek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Chlebový řízek

    Chleba namažeme vstvou taveného sýra, poklademe oblíbeným salámem.
    Obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme. Podáváme s hořčicí, kečupem nebo tatarkou, okurkou, kozími rohy,.....
    Rychlá netradiční a dobrá večeře.

    Hanka

  • #2
    Hani, to vypadá moc dobře.
    Mažeš jen z jedné strany nebo z obou?
    Pěkný večer.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Ahoj Jani, můžeš namazat z obou stran, ale hůř se to obaluje. Zjistila jsem že je lepší namazat silnější vrstvu z jedné strany.
      Hanka

      Comment


      • #4
        Ahoj Hani, dík za odpověď, nějak jsem si to myslela, ale měla jsem chuť se zeptat.
        Určitě brzy vyzkouším, mám ráda zajímavé recepty.
        anina s.

        Comment


        • #5
          Jéé,já si to chodila kupovat občas k svačině ve Zlíně( vlastně to tenkrát byl Gottwaldov ). Dělá se to i v trojobale na sladko jen tak posypané cukrem nebo posypané kakaem. Dík za oživení receptu.
          Iva4

          Comment

          Pracuji...
          X