Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ZABA V DIRE(Anglicky recept)

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• ZABA V DIRE(Anglicky recept)

Testo

2 vejce
    125 g hladke mouky
    150 ml mleka smichane s 150 ml studene vody
    1 lzice horcicce
    sul a pepr

6 parku(libovolne chute,ja bych dala cesnekove,nebo tocenak)
    100g salamu,nebo Anglicke slaniny,sumky(podle chuti)na platky
    3 lzice sadla

Postup pripravy

Smichame dohromady vejce,mleko,vodu,horcici,sul,pepr a mouku.Konzistence by mela byt jako palacinkove testo,ale ne ridssi.
    Predehrejeme troubu na 220 stupnu
    Kazdy parek zabalime do salamu
    Sadlo dame na pekac,nebo do pecici misy a dame do trouby a nechame poradne rozehrat az to prska:}
    Nalejeme testo do pekacku,bude to trosku prskat,tak se neleknete a pak na to naskladame parecky
    Dame zpet do trouby a peceme 25-30 minut do te doby nez nam testicko zeslatne a parecky opecou...
    Podavame s kyselim zelim,nebo jen o samote...
    Tady to maji deti strasne radi.Dobre je to servitovat i s uvarenou mrkvickou a varenou brokolici.Je to levne a dobre.

Veroniko zase po delší době jsi se ozvala a hned s tak dobrým nápadem.Vyzkouším to vypadá to dobře.

Comment

je to rychlovka a dobrrota...Vsecky zdravim..

Comment

Levné, rychlé a vypadá to moc honosně. To určitě vyzkouším. Verčo jsi šikulka.
        Mirka

Comment

jj, starý dobrý receptík od Jamieho Olivera

Comment

No to ja nevim Jamie Oliver dela drahy recept s octem a olivoveho oleje,kazdopadne mi to delame na obed docela casto,co ja jsem napsala je Anglicky tradicni recept ktery pouzivaji maminky,rodiny,ktere chcou varit levne a dobre.Me to naucil muj pritel kteremu to delala maminka od detstvi.Bydlim v Anglii a rada pisu nove recepty pro vas holky a rada ctu klasicke recepty od vas.Ale jestli to bylo u vas v CR v telce,to jsem rada ze mate Olivera..Ja myslim ze je docela drahy,tak ho nesleduju.Radsi si prectu recepty od vas holky.poradne a naucim,vymislim tradicni receptiky.
            Ja Olivera vicemene nesleduju,tady je v televizi docela casto,ale mi radsi varime podle sebe...Ja mam radsi tradicni recepty...Holky dejte se do toho!!
            Last edited by Veronika; 21.08.2009, 19:41.

Comment

Mirusko kazdopadne dekuji za pochvalu,jde k mojemu priteli,on me to naucil:]]

Comment

Verčo, párečky jsem dnes koupila a hned v neděli to vyzkoušíme . Budeme tady mít dceru Verču s rodinkou a naše Lucinka je malá "párkařka". To jí bude určitě chutnat.Doufám, že to stihnu vyfotit.
                Mirka

Comment

Je Mirusko vyfot mi to i s malickou Verunkou,rada se podivam a pak m i povez jak vam to chutnalo a s cim jsi to podavala...Dobrou chut!!!

Comment

Pracuji...
                  X