Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Peceny Hermelyn podavany s cesnekovou bagetou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Peceny Hermelyn podavany s cesnekovou bagetou

    1 porce

    Peceny Hermelyn

    1 hermelyn
    alobal

    Hermelyn dobre zabalime do alobalu hodime do predehrate trouby 180 stupnu a peceme 20-30minut.Po upeceni vytahneme z trouby a rozbalime.
    podavame s krupavou cesnekovou bagetou kterou namacime do roztopeneho hermelinu.

    Cesnekova bageta s bylinkovym maslem

    1 bagetu
    3 strouzky cesneku
    40g masla
    lzicku susene bazilky

    Bagetu nakrojime na prouzky po sirce bagety ,jako by jsme krajely parek na taborak,v misticce si vydlickou rozmackame maslo s bazilkou a trenym cesnekem,do prouzku v bagete namazeme dobrou vrstvu cesnekoveho masla,zabalime do alobalu peceme v predehrate troube na 180 stupnu 10minut a posledni 2-3 minuty otevreme alobal aby se nam bageta opekla z vrchu do zlatova.
    Nejlepsi je kdyz dame bagetu pect dohromady s hermelinem 10minut pred dopecenim hermelinu,tak to mame vse hotove dohromady.

  • #2
    Úplně si tu slintám do klávesnice,to musí být dobrůtka...a zas mám hlad!!!!
    Hančí

    Comment


    • #3
      Taky slintám,hermelín miluju na všechny způsoby

      Comment


      • #4
        Holky, máme podobné chutě, Hermelín taky můžu a co teprve Vltavín nebo Hermadur...
        To musí být asi taky mňamka roztopené...
        anina s.

        Comment


        • #5
          Holky vazne to zkuste i ten rohlicek s tim maslikem je dobry k tomu!!!

          Comment


          • #6
            Verčo, geniální, já ho konzumuji nahřátý s kupovanýma tyčinkama vínu, pro mě je to opravdu král sýrů
            Iris

            Comment


            • #7
              no Iris ja ho zboznuji pecenej s tou bagetou,je i dobre pred zabalenim do toho strcit strouzek cesneku,zapichnout do toho hermelinu.On tady 500g hermelin stoji jen 30kc...je primo z francie a je vyborny,nekdy se da koupit i za 20kc,kdyz je akce...

              Comment

              Pracuji...
              X