Oznámení

Collapse
No announcement yet.

sýrový šmak k vínu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • sýrový šmak k vínu

    Tak já tedy též přispěju s jedním receptem,který je chuťovka k vínu.Je to rychlé,chuťově výborné a určitě sklidíte obdiv.
    Indegrience : 150 gr sýr aidam(2 plátky) - sůl,chili koření nebo pálivá paprika,kmín,grilovací koření - to vše po 1 kávové lžičce.Ozdobná párátka na chuťovky.
    Postup : Na pánvičku dám vody tolik,abych mohla ponořit sýr aidam a zapnu kamna.Mezitím si na vále promíchám koření,rozprostřu koření tak,abych ho mohla zpracovat se sýrem.Sýr,pokud se mi již vaří voda vložim do vroucí vody a jen chvilku nechám změknout tolik,abych se ujistila,že se táhne.Sleju vodu z pánve a sýr vyklopím na koření a rychle zpracuji tím způsobem,že jakoby ruluju v koření,aby obsáhlo v sýru všude.Nakonec nakrájím na nejednotvárné kousky,které zapichuju ozdobným párátkem.Také dám kousky ovoce(hroznové víno,kiwi,broskev,dle fantazie.)Každý z hostů si napichuje svým párátkem chuťovku a konzumuje s vínem.

  • #2
    Re: sýrový šmak k vínu

    Dobrý den, trošku jsem to nepochopila, mohla bych poprosit o radu. Ten změklý sýr v tom koření obalíme a vytvoříme váleček, nebo to koření do toho sýra zapracujeme? Né, teď už si to asi představuju, to koření se do těch dvou plátků sýra jen zamačká. Každopádně to zkusím. Dík za recept. Martinka

    Comment

    Pracuji...
    X