Oznámení

Collapse
No announcement yet.

SILVESTROVSKÝ plněný hermelín

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • SILVESTROVSKÝ plněný hermelín

    Hermelíny bez příchutě
    Máslo nebo rama
    Smetana
    Mleté vlašské ořechy
    Česnek
    šunka

    Hermelíny podélne rozřízneme a vydlabeme.
    Vydlabanou hmotu dáme do misky,přidáme máslo/ramu/ -na každý hermelín asi 2 lžíce
    Přidáme asi 2 zoubky česneku,na 1 hermelín lžíci najemno nasekaných ořechů
    Pak dáme trochu smetany a vymícháme do hladka,dochutíme solí pepřem,
    česnek by neměl převládat nad chutí sýra.
    Do vydlabaných půlek dáme na dno kolečko šunky,naplníme,přiklopíme druhou půlkou taky se šunkou.
    Každý hermelín zabalíme zpátky do alobalu,zatížíme-dávám sklenici s marmeládou-necháme do třetího dne rozležet.
    Krájíme na malé plátky/výseče/,zdobíme kompotovanou mandarinkou nebo hroznovým vínem.
    Je výborný,dobrou chuť
    MARUŠKA

  • #2
    mm miluji nakládané hermelíny. Hned po zkouškovém vyzkouším ^^ vypadá to zajímavě
    "Nakreslím si svět tužkou, která nemá tuhu. Napíšu o tom světě knihu, která bude bez písmenek. Pojmenuju ho jménem, které nikdy nikdo nevysloví. A budu tam žít, když budu spát " - Rohliczek

    Comment

    Pracuji...
    X