Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Pomazánka z vařeného hovězího masa

    300g vařeného hovězího masa
    2 sladkokyselé okurky
    1 cibule
    2 lžíce hořčice dijon
    3 lžíce kečupu
    1 lžíce sádla – nedala jsem



    Maso ze stoleté kravičky a cibulku semeleme, do masové směsi zamícháme hořčici, kečup a nastrouhané okurky.
    Nakonec pomazánku osolíme, dochutíme pepřem a dobře promícháme. Místo sádla jsem dala na spojení trochu láku z okurek.
    Příště dám více kečupu a vyzkouším na topinky.
    Click image for larger version

Name:	001.JPG
Views:	1
Size:	66.1 KB
ID:	146356
    Last edited by Renata; 18.03.2011, 09:48.
    Renata

  • #2
    Pomazánku z vařeného hovězího jsme mívali na intru, ale nevím, jestli to je ona, tenkrát se kečup ani dižonská hořčice moc nepoužívala. Ale byla strašně dobrá, asi to bylo jen mleté vařené maso s hořčicí a okořeněné.
    Ale tak pěkně jsme chleba obožený neměli

    Comment


    • #3
      Renatko,vypadá to moc dobře,určitě to chutná a zase návod,jak zužitkovat maso,když ho nechci dát třeba k rajské nebo do polévky.
      Ahojky VŠEM
      Věrka

      Comment


      • #4
        Teď jsem udělala pomazánku: do čopru jsem dala cibuli, vepřové maso z guláše, kečup, tatarku, hořčici, sůl, pepř.
        Mlaskáme s chlapem, máme ji namazanou na suchých topinkách a obložené bílou paprikou a k tomu nalité červené suché.
        anina s.

        Comment

        Pracuji...
        X