Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pomazánka ze zavináčů

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Pomazánka ze zavináčů

    Dle chuti si upravíme množství:
    zavináče, cibule, Černá perla (olivy jsem snědla ), tavený sýr, tatarka, kečup, plnotučná hořčice, zakysaná ochucená smetana, trochu soli, pepř a citrónová šťáva.
    Dala jsem vše do čopru a mažu na opečený toustový chleba.
    (taková rychlovka, a samotné zavináče by nikdo nesnědl)
    anina s.

  • #2
    Jani s., to musela být dobrota. Vzpomínám, že kdysi dávno jsem měla období, kdy jsem zavináče strašně ráda jedla, ale to je let. Nenapadlo by mě je dát do pomazánky a přitom různé rybí na chlebíčky máme rádi. Dobrý nápad.

    ZDENY
    ZDENY

    Comment


    • #3
      Ahoj ZDENY, já měla kdysi období rybího salátu.
      Mě to napadlo díky tomu, že na ryby musíme mít s chlapem chuť, měli jsme je ve slevě
      ( v té průhledné kulaté umělé krabičce ) a čopr to rozmixuje.
      To ostatní je, co lednička dala ( eidam zrovna ne ). Teď nevím, jestli ta Černá perla je uzený LOSOS. Dala jsem to
      z originálu do misky s víčkem. Jó, pomazánky, to my můžeme.
      A ještě je na zítra...
      Last edited by janina s.; 15.04.2013, 17:27.
      anina s.

      Comment

      Pracuji...
      X