Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pomazánka z pečeného vepřového

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Pomazánka z pečeného vepřového

    Zbylo mi trochu vepřového i s nádivkou, tak jsem ho rozsekala (i s tou nádivkou), k tomu jsem přidala nasekanou cibulku, to vše jsem smíchala s pomazánkovým máslem. Trochu jsem osolila a opepřila. Takže vhodné zpracování zbytků, ale i dobrá večeře. K tomuhle základu lze přidat určitě kyselou okurku atd.
    Zuzana

  • #2
    Zuzko bezva nápad,taky ráda pracuji se zbytkama-teda co je doma v lednici a je toho málo...to věřím,že to bylo dobrý!!!
    LENKA

    Comment


    • #3
      Zdravím, holky, taky ráda dělávám ze zbytků a každá pomazánka je tak originál.
      Kdysi mi spolupracovnice dala podobný recept - vepřová konzerva, pomazánkové máslo, koření, cibule, česnek. Ale je jasné, že upečené maso je lepší.
      anina s.

      Comment

      Pracuji...
      X