Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Hlávkový salát s vejci a acidem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Hlávkový salát s vejci a acidem

    Hlávkový salát s vejci a acidem

    Hlávkový salát, vejce uvařená natvrdo, acido, sůl. Množství neuvádím, záleží na počtu porcí, ale počítala bych 2 vejce na osobu.
    Salát dobře opereme a natrháme na kousky. Do něho přidáme na větší kousky nakrájená vejce, zalijeme acidem, osolíme .
    Já to mám ráda s chlebem s máslem a je večeře.
    Na obrázku jsem měla málo acida, chce to víc.
    Attached Files
    Jana H.

  • #2
    Re: Hlávkový salát s vejci a acidem

    Dobrý večer,
    salátek vypadá moc pěkně, jen to acido - je to, prosím pěkně, ocet Aceto Balsamico nebo jsem to špatně pochopila ? Děkuji za odpověď.
    Wendy

    Comment


    • #3
      Re: Hlávkový salát s vejci a acidem

      Snad se nebude Janina H zlobit, když odpovím na dotaz. Acido v tomto případě je acidofilní mléko, jinak můžeme říct také kefír. Věrka. :P
      Věrka.

      Comment


      • #4
        Re: Hlávkový salát s vejci a acidem

        Věrko, díky za vysvětlení, chci ho udělat, jakmile budou mít salát, třeba ledový.
        Wendy

        Comment

        Pracuji...
        X