Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Nepečený piškot s jahodami

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Nepečený piškot s jahodami

    Nepečený piškot s jahodama
    120 g rozdrcených piškotů (potřebujeme celé velké balení 240g)
    trochu mléka na zvlhčení
    80 g másla
    vypracujeme těsto a vložíme na dno dortové formy, vyložené papírem
    Pokryjeme nakrájenými čerstvými jahodami.

    Připravíme si krém z pudinku:
    800 ml mléka
    2 vanilkové pudinky, trochu cukru
    Polovinu teplého pudinku nalijeme na jahody.
    Vždy 2 piškoty slepujeme k sobě pikantní marmeládou, např. rybízovou a takto připravené slepované piškoty poklademe na krém z pudinku.
    Další vrstva jahody a znovu zalijeme druhou částí pudinku.
    Necháme ztuhnout v lednici, nakrájíme, zdobíme šleačkou a jahůdkami a už jen mlsáme
    Ještě musím dodat, že tento recept není z mé hlavy, dnes ráno ho ukazovali ve snídani na Nově a mně už se chladí v lednici

  • #2
    Ahoj Kety, znám více variant a tato mi přijde snadná, přesně pro mě. Když už si můžu vybrat, protože sladké mi nějak nechybí, tak radši pudink než želatinu.
    Tak dál piš recepty a snad se ti na těchto stránkách líbí tak jako mně.
    anina s.

    Comment


    • #3
      To se mi líbí, jahody už červenají v sobotu to vyzkouším
      Alena J

      Comment


      • #4
        Teda to vypadá hodně lákavě! A určitě ty piškoty v tom budou lepší než ten příšerný umělý korpus, co prodávají v obchodech

        Comment

        Pracuji...
        X