Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Margot bábovka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Margot bábovka

    1hrnek 1/4 l cukru moučka
    2 vejce
    1 postrouhaná nahrubo Margot
    2 hrnky polohrubé mouky
    1/2 prášku do pečiva
    1 šlehačka
    trošku mlíka
    Všecno smíchat nakonec dávám postrouhanou Margot a péct ve vymaz,vysyp.bábovk.formě tak na 170,já peču 3/4 hod.ale každý to má vyzkoušené tu svoji troubu?
    Attached Files
    LENKA

  • #2
    dneska jsem dala místo šlehačky 1 bílej jogurt a celej prášek do pečiva a super!
    Last edited by lenka24; 28.03.2011, 17:12.
    LENKA

    Comment


    • #3
      Tak ještě posílám obrázky
      Attached Files
      LENKA

      Comment


      • #4
        Ahoj Lenko, Margotkovou buchtu mám hrozně ráda, první recept jsem objevila v osmdesátých letech ve slovenském kalendáři, do těsta dávám ještě vanilk. cukr a 1/2 dcl oleje, ale dávám ji na plech a ještě na horkou krém z másla, cukru a kakaa. Bábovka vypadá výborně.
        Věrik ♥♥♥

        Comment

        Pracuji...
        X