Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Tvarohová bábovka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Tvarohová bábovka

    250 g moučk.cukru
    250 g Hery
    4 vejce/sníh z bílků/
    250 g tvarohu
    250 g polohrubé mouky
    1 prášek do pečiva
    citr,kůra kdo má rád může dát hrst hrozinek
    Vše zamíchat,nakonec sníh.Pečeme ve vymaz.vysyp.bábovk.formě tak 50 minut pozvolna
    LENKA

  • #2
    Re: Tvarohová bábovka

    Lenko, zrovna tuto jsem včera pekla. Přijela holka, tak aby si něco odvezla. Do jedné třetiny jsem přidala mák, a byla dobrá.
    Jana H.

    Comment


    • #3
      Re: Tvarohová bábovka

      Tak to je super nápad,příště to zkusím Lenka
      LENKA

      Comment


      • #4
        Re: Tvarohová bábovka

        Leni taky jsem ji dělávala,ale teď mám recept na banánovou a ta nemá chybu.Když ti zbydou banány a už by je nikdo nejedl,tak se zpracují sem a je to výborné.Dala jsem recept.

        Comment


        • #5
          Bábovky miluju,tvarohovou taky,něco podobného dělávám do srnčího hřbetu,je to pěkně vláčné a pokud se rychle nesní,tak i dlouho vláčná vydrží.
          Ahojky VŠEM
          Věrka

          Comment


          • #6
            Tak jsem po dlouhé době pekla tvarohovou bábovku tak přidávám foto
            Attached Files
            LENKA

            Comment


            • #7
              Šílím z té nádherné tvarohové bábovky. Zkoušela jsem 2krát - vždy sraženááááá Prooooč?

              Comment


              • #8
                Janičko, napiš jak postupuješ, to může udělat studené máslo / Hera/.. nechat hodně změknout a nejprve utřít se žloutky a cukrem do pěny,, pak přidat ostatní a úplně nakonec lehounce vmíchat sníh. Bábovku nechat vychladnout a pak krájet. Jinak nevím, proč by se třené těsto mělo srážet ....... držím palce.. do třetice
                Iris

                Comment


                • #9
                  Jani musíš jí péct pomalu, já na horkovzduch 160°C, když jí vyndáš, nechej klidně chvilku chladnout ve formě a pak až vyklopit. Nevzdávej to, uvidíš, že se podaří
                  Renata

                  Comment


                  • #10
                    AHA, možná bude chyba v té teplotě. Já to hnala na 180C. Zkusím pomaleji. Ona v té troubě nádherně vyběhla a bác! Díky za rady

                    Comment


                    • #11
                      tak to se mě teda ještě nestalo-hodně dlouho šlehám žloutky s cukrem do pěny,pak postupně všechno ostatní a peču vždycky hódně pozvolna...to se určitě povede!!!!
                      LENKA

                      Comment


                      • #12
                        Lenko,přesně tak postupují i já u všech bábovek...hlavně pořádně vyšlehat žloutky z cukrem ...
                        BEA

                        Comment


                        • #13
                          Tvaroh máme rádi, tak zkusím. Možná tam nalámu čokoládu. Je fajn psát stupně i dobu pečení v receptu, jak to dělá autor aby ti méně zkušení (jako kdysi já ) mohli zkusit a povedlo se jim.
                          A takto vysokou bych ji taky chtěla mít.
                          anina s.

                          Comment

                          Pracuji...
                          X