Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kremrole

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Kremrole

těsto: 40dkg mouky hladké, 1 šlehačka, 25dkg másla, špetka soli, 1 žloutek, 1 lžíce octa. Zaděláme těsto a necháme odpočinout.
    náplň: na 1 bílek počítám 5 dkg cukru. Ušlehat sníh v páře. Na tohle množství těsta stačí 4 bílky.Je z toho asi 35 ks kremrolí dost velkých, a jde to dost rychle.Těsto se může udělat den dopředu.
    Věrka.

kremrole

Zdravím,

a prosím o radu, receptík vypadá skvěle a chtěla bych ho vyzkoušet,jen nevím kolik té šlehačky mám od kunínu a té jen 215g může být nebo mám dolít druhou do 250ml? Já dělám 300ghl. mouky, 1 hera, 1 lžíce octa, 2 žloutky a 2-3 lžíce vody, jsou dobré, ale chtěla bych zkusit z té šlehačky. Moc děkuji za odpověď

Comment

Vlaďko,já bych dala 250 ml.Já co mám starší recepty,kde je 1 šlehačka,tak to tak dělám.Protože dřív byla jen čtvrtlitrová.čauky
      Janah

Comment

vladko 123, Janah už tě odpověděla, tak už víš. Jsou dobrý a jdou dobře dělat.
        Věrka.

Comment

Původně odeslal verka123 Zobrazit příspěvek
          vladko 123, Janah už tě odpověděla, tak už víš. Jsou dobrý a jdou dobře dělat.
          Ano byly dobré, ale příště to porovnám s receptem co dělám 300g hl. mouky, 1 stella, 6lžic vody a 1 lžíce rumu a 2 žloutky zdají se mi být skoro stejné, chtěla jsem něco nového, ale tyto jsou v poměru těchto levnější, tak dám vědět zkusím je asi v sobotu, mám péct něco na kateřinský bál do tomboly, tak budou trubky

Comment

Pracuji...
          X