Oznámení

Collapse
No announcement yet.

RUSKÁ BÁBOVKA

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• RUSKÁ BÁBOVKA

Ingredience:20dkg hladké mouky,25dkg moučkového cukru,1HERA rozpuštěná,vychladlá,1/2kg jablek oloupaných a nakrájených na kostičky,2lžíce rumu,10dkg mletých ořechů,2lžíce kakaa,2malé lžičky skořice,4vejce,1vanil.cukr,1pr.do peč.,špetka soli
    Všechno smícháme v míse a dáme péci do dobře vymazané a vysypané formy.Peče se zvolna asi hodinu.
    Attached Files
    Last edited by Janah; 01.11.2010, 14:08.
    Janah

Re: RUSKÁ BÁBOVKA

Podobnou buchtu mám pod názvem americká buchta. Ale neváží se to, ale odměrka je hrnek. Tzn. Hrnková americká buchta. Recepty mám na chalupě, tam to někde mám. A dává se to na plech. Je to velmi rychlé a dobré. Ahoj Jindra z B. :P

Comment

Re: RUSKÁ BÁBOVKA

No,dobré to je.Já jsem recept dostala asi před rokem od tchýniny sestry.A ona zase od kolegyně v práci.Takže už měla vychytané,že se musí hodně dobře vymazat forma,aby se ty jablka někde nepřichytily.Ale Jitka formu vysypávala kokosem.Já jsem to poprvé taky udělala,ale asi je to lepší vysypat moukou.S tím kokosem se mi to právě někde trošičku přichytlo(ale vyklopit mi to šlo).A taky jsem jí poprvé měla trochu nedopečenou,protože jsem nepekla zvolna.Ale od té doby jsem ji dělala mnohokrát a dobrý.Je podobná jako má Ivanka tu jablečnou.Akorát je tmavá a s ořechama.Není právě suchá a to chutná našemu klukovi.Ahoj
      Janah

Comment

Pracuji...
      X