Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jablečná buchta s ořechy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Jablečná buchta s ořechy

Jablečná buchta s ořechy.
    35.dkg.hrubé mouky
    30.dkg.cukru
    30.dkg,strouhaných jablek
    4.vejce
    1.pr do peč
    1.vanilka
    1/4.l mléka
    2.hrstě ořechů
    Vejce ušleháme s cukrem,přidáme mléko,mouku jablka,vanilku,ořechy a pr do pečiva.
    Vše smícháme a nalejeme na vymazaný vysypaný plech.Polejeme čokoládou a posypeme kokosem.
    Je moc dobrá!

Re: Jablečná buchta s ořechy

babi jak tak prohlížím recepty,našla jsem zrovna takovou buchtu kterou taky dělám.Je výborná!Lenka
    LENKA

Comment

Perfekt recept, já se fakt zblázním, tolik nápadů, jablíčka to udělají vláčné , něco podobého jsem dělávala, ale mouka polohrubá a poleva bez kokosu.
      Tak jak to píšeš, musí být skvělá souhra chutí. Takže - má příští buchta jasná, jen mi dělají vždycky problém ořechy, louskání, to je moje slabá stránka.
      Ale holt nebudu sedět pořád u počítače .......
      Iris

Comment

Děvčata mohu potvrdit buchta dobrá dělám a ještě někdy dávám rozinky v rumu a Iris když nechcete loupat ořechy jednou jsem také dělala a dala lupínky madle a bylo dobré. Tato buchta má nepřeberné možnosti co přidat. U nás jde na odbyt protože to není suché a já to ráda dělám, že to je rychlé. Jednou jsem to také pekla v bábovkové formě. Taková ta obyčejná plechová nizká, jak se mění spodní části. Zdravím

Comment

Pracuji...
        X