Oznámení

Collapse
No announcement yet.

POVIDLOVÁ ROLÁDA

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• POVIDLOVÁ ROLÁDA

30 dkg hladké mouky
    20 dkg ml. cukru
    1 vejce
    2 lžíce medu
    2 lžíce mléka
    2 lžíce rumu
    ½ PDP

Vypracovat těsto, nechat přes noc v ledničce, pak vyválet 2 pláty, hodně potřít povidly, posypat ořechy může jich být hodně a celá jádra (popřípadě nasekat, nemlít), LZE I KAND.OVOCE, ROZINKY A POKRAJENE SUSENE OVOCE.... Mírně péct! Moc dobré, dlouho by vydžela, kdyby se nespapala ).
    Marie z Moravy

Re: POVIDLOVÁ ROLÁDA

Tak tohle mně děsně zaujalo a hned dneska udělám těsto a zítra budu péct. Jsem na to moc zvědavá, dám vědět, jak se povedlo.D
    Povedlo se a přikládám foto.Jen nebudu příště tak tence válet.[attachment=0:20u7rj26]povidl.roláda.JPG[/attachment:20u7rj26]
    Attached Files
    Daniela

Comment

Původně odeslal Daniela H.
      Tak tohle mně děsně zaujalo a hned dneska udělám těsto a zítra budu péct. Jsem na to moc zvědavá, dám vědět, jak se povedlo.D
      Danielko, mas-li rada povidla a pernik, fakt moc dobre, jinak 2 rolady jsou dost velke, ja z toho delam 3-4. uvidis. Trosku nabude. Fotky ulozim, az budu delat, zamerne ji ale nedelam casto, protoze ji miluji...a pak ta kila!!! Vydrzela by i 2 tydny i dyl, ale ne u nas... pak napis. pa
      Marie z Moravy

Comment

Maruš, to jsem měla vědět dřív, tak bych je dělala menší, byly by asi hezčí, ale tyhle taky nejsou špatné Já povidla miluju , tyhle jsem tam měla dlouho a byla pěkně tuhá, tak jsem je ředila rumem. O to byl výsledek lepší Manželovi ale nedělají dobře ořechy, má po nich " odřený" jazyk, tak příště přidám něco jiného.
        Daniela

Comment

Pracuji...
        X