Suroviny:
Korpus: 4 bílky , 300 g moučkového cukru , 150 g ořechu , 3 polev.lžice polohrube mouky, 1 kavova lžička kypřic.prašku
Krém: 1 salko, 100 g čokolady, 1 lžice moučkového cukru , 50 g kakaa, 250 g másla
Postup
Korpus: Z bilku šehame sníh, pak přidame cukr a a šlehame nad párou 7min.
Do vyšlehaneho jemně vymíchame ořechy, mouku a kypřici prašek. Hmotu dame do cukrařskeho pytle a tvořime rohlíčky na plech s pečicim papírem .Sušime v troubě na 100°C 45min.
Krém: salko, cukr a čokoladu dame přepustit, pak přidame kakao a míchame do zhoustnuti. Nechame vychladnout, pak přidame máslo a vyšlehame krem, ktery střikame na korpus. Nechame ztuhnout, potahujeme čokoladou .
Korpus: 4 bílky , 300 g moučkového cukru , 150 g ořechu , 3 polev.lžice polohrube mouky, 1 kavova lžička kypřic.prašku
Krém: 1 salko, 100 g čokolady, 1 lžice moučkového cukru , 50 g kakaa, 250 g másla
Postup
Korpus: Z bilku šehame sníh, pak přidame cukr a a šlehame nad párou 7min.
Do vyšlehaneho jemně vymíchame ořechy, mouku a kypřici prašek. Hmotu dame do cukrařskeho pytle a tvořime rohlíčky na plech s pečicim papírem .Sušime v troubě na 100°C 45min.
Krém: salko, cukr a čokoladu dame přepustit, pak přidame kakao a míchame do zhoustnuti. Nechame vychladnout, pak přidame máslo a vyšlehame krem, ktery střikame na korpus. Nechame ztuhnout, potahujeme čokoladou .