Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ořechový moučník

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Ořechový moučník

Tak jsem ho konečně,děvčata, našla.........

2 vejce
    1 hrnek krupic.cukr
    plechovka ananasu
    2 hrnky polohrubé mouky
    2 KL jedlé sody
    hrnek umletých oříšků

Ušlehejte do pěny 2 celá vejce s hrnkem krupicového cukru, přidejte plechovku rozmixovaného ananasu...Pak 2 hrnky polohrubé mouky, 2 KL jedlé sody a hrnek umletých oříšků. Vše důkladně promíchejte, nalijte na vymazaný a vysypaný plech a zvolna pečte v předehřáté troubě.....Nechejte vychladnout.

Krém: Dohladka vymíchejte 1,5 kelímku pomazánkového másla, 1 PL vanilkového pudinku, 1 vanilkový cukr a 0,5 hrnku moučkového cukru.

Krém rozetřeme na vychladlý korpus, posypeme nahrubo umletými ořechy a pocákáme čokoládovou polevou. Krájíme na drobné kostky.

Dobrou chuť!! [attachment=01izxjgo]P1090493-800.jpg[/attachment1izxjgo]
    Attached Files
    IRENA

Re: Ořechový moučník

Irenko,vypadá opravdu jedlý!!! A jednoduchý!!! Pá Hančí
    Hančí

Comment

Hančí - nejenom že vypadá, ono je to i stráááášně dobrý - vyzkoušej
      IRENA

Comment

Irenko, tak jsi mě přesvědčila, udělám o víkendu.Dám vědět jak chutnal.Pá Hančí
        Hančí

Comment

Není tam u krému nějaká chyba.Fakt je tam 1 PL vanilkového pudinku? A to vařeného nebo sypkého?Jinak to vypadá moc dobře a mám chuť to udělat, tedy až budu mít úplně jasno. Zatím díky a zdravím D.
          Daniela

Comment

Danielo, chyba tam není... . Opravdu tam patří 1PL vanilkového pudinku a to sypkého, tak jak otevřeš pytlík, tak to tam vrzni..... . Ať se ti dílo podaří.... :P
            IRENA

Comment

Pracuji...
            X