Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Papoušková buchta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Papoušková buchta

    1 šlehačka, 30 dkg polohr. mouky, 20 dkg cukru, 1 vanilk. cukr, 5 vajec, 1 PDP, 3 různé pudink. prášky, trochu rumu.
    Nahoru rumová n. citrónová poleva.

    Vše (bez pudinků) ušleháme dohromady a rozdělíme na 3 díly. Do každého dáme 1 pudink. prášek. Střídavě klademe na VV plech. Pečeme ve středně teplé troubě 25-40 min. Horké pokapeme rumem. Po vychladnutí potřeme polevou.
    Věrik ♥♥♥

  • #2
    VĚRIKU, PROSÍM TĚ, STŘÍDAVĚ ZNAMENÁ NA SEBE NEBO VEDLE SEBE? Jestli na sebe, tak jestli ho rozetřu. Já tedy, pokud zkusím, budu po 25. minutě hlídat na židli troubu. (zmáčkla jsem caps lock)
    anina s.

    Comment


    • #3
      Tento recept mám doma už dlouhá léta a taky jsem ho už pěkně dlouho nedělala, takže díky za připomenutí, protože je dobrý. Jani, kladeš na plech střídavě vedle sebe hromádky, a když se to bude péct, tak se z toho vytvoří taková krásná barevná hmota. Nahoru dělávám citronovou polevu.

      Comment


      • #4
        Janino, Petrulinka už odpověděla.
        Petrulinko, taky jsem dala polevu citronovou.
        Věrik ♥♥♥

        Comment

        Pracuji...
        X